Blog
/
0 Comments
/
Soul touch tretman – dodir duše

Soul Touch masaža je nov masažni koncept koji su lansirali italijanski terapeuti i vrlo brzo zbog svojih izuzetno blagotvornih dejstava prešao granice Italije i došao i u naš studio Sparkle koji ima ekskluzivu u prezentovanju ove masaže na teritoriji Srbije.
Soul touch je pravi dodir duše gde će terapeuti koji su tu da izleče Vaše fizičko telo u ovom tretmanu otići i korak dalje. Zalečiće Vam neke rane iz prošlosti, promeniti loše “programe” u glavi, eliminisati napetost uzrokovanu stresom i vratiti Vas zaista u izvornu frekvenciju gde ćete se susresti i ponovo upoznati sa svojim izvornim JA.
Mnoge okolnosti u životu nas izbacuju iz naše frekvencije u kojoj smo zaista srećni: naši roditelji to ponekad nenamerno čine u našem detinjstvu, nekada loše usmerenje u srednju školu ili fakultet će ovaj jaz još produbiti, a takodje loš izbor životnog partnera čini još jedan od faktora koji doprinose tome da odete daleko od svoj JA i osećate se nesrećno.
Kombinacija više ovih i još mnogih drugih faktora i okolnosti dovodi do ozbiljnoh rascepa u našoj ličnosti pa se kroz mnoge poznate tehnike rada na sebi (reiki,rekonekcija,order of love…) ovaj jaz umanjuje,a kad su masaže u pitanju Soul Touch masažni tretman je jedini koji ozbiljno radi na tome.

Za naše probleme i situacije koje su nepovoljne po nas ne postoji čarobni štapić koji će rešiti problem preko noći jer nije ni nastao preko noći. Svakodnevni rad na sebi je jedini recept za srećan život,a u tom radu jasno je da ne možete sve sami. Kao što Vam je u fitnesu potreban trener kako biste izvukli maksimum iz sebe tako Vam je i u Soul Touch masaži neophodan iskusan terapeut da bi oslušnuo Vaše telo i pristupio individualno tj. napravio Soul Touch masažni paket samo za Vas.
U Soul Touch masaži kao možda ni u jednom drugom konceptu dolazi do izražaja kreativnost terapeuta jer kako ga Vaše telo i energije vode tako će i sam tretman biti različit za svaku osobu koja dodje tako da pre samog tretmana znate samo koje tehnike ćemo upotrebiti,ali u kojoj srazmeri i kako će izgledati ovaj masažno-energetski miks saznaćete tek na kraju tretmana.

U Soul Touch tretmanu kreće se sa klasičnom relaks masažom, nastavlja se sa elementima reikija, tajlandske masaže stopala sa refleksologijom, zatim sledi terapeutska masaža ledja i za kraj balansiranje 7 čakri i uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu.
Relaks masaža opušta napete mišiće i rasterećuje um, reiki uliva energiju u organizam klijenta naročito ako se osećate da ste – “battery low”,Thai masaža stopala će aktivirati svaki organ u Vašem telu na bolji rad,terapeutska masaža leđa će Vam rešiti blokade koje nastaju usled dugotrajnog sedenja (u kancelariji,za volanom,u autobusu,avionu…) i na kraju,ali ne najmanje bitno posvetićemo se balansiranju svake od 7 čakri (energetskih centara) u cilju da zaokružimo ovaj tretman i da sve što smo pokrenuli u prethodnom delu tretmana sada dovedemo u jedan sklad,a Vi izadjete sa osećajem mira i sigurnosti kakvu ste osećali još u detinjstvu.
Soul touch tretman je definitivno nešto što dugujete sebi.