Maderoterapija

maderoterapija-2


Maderoterapija ili tretman oklagijama je u zadnje dve godine apsolutni hit u Srbiji u borbi protiv celulita.

Maderoterapija vuče korene iz južne Amerike gde su žene poznate po savršenim telima i “pozadinama” pa su od pre par godina i na evropskom kontinentu oklagije postale izuzetno tražene u efikasnoj borbi protiv celulita. Razlog izuzetne popularnosti je što je 100% prirodna metoda koja je tri puta efikasnija od klasične ručne masaže. Set sadrži 5 oklagija koje se naizmenično upotrebljavaju na svim regijama “okupiranim” celulitom podstiču cirkulaciju krvi, relaksiraju mišiće, toniraju kožu.

Efekti su mnogo brže vidljivi jer ubrzavaju metabolizam i stimulišu izbacivanje viška tečnosti i toksina iz organizma kroz limfnu drenažu specijalno dizajniranom “pištolj” oklagijom. Masti pod dejstvom oklagija naprosto nestaju, celulit se brže razlaže, efekti su slični kao nakon mezoterapije ili liposukcije sa tom razlikom da je maderoterapija totalno neinvazivna metoda.

Nakon samo 10 tretmana nećete moći da prepoznate svoje noge,a efekti će trajati mnogo duže nego kod klasičnih metoda borbe protiv celulita.

maderoterapija


Obuka za maderoterapiju

U studiju Sparkle organizujemo i kurs za maderoterpiju koji traje jedan dan (oko 4 sata) i u okviru koga dobijate teorijsku i praktičnu obuku za masažu oklagijama.

Cena kursa sa poklon setom oklagija je 24.990 din. U pitanju je set od 6 oklagija (pet za celulit i jedna za lice)
Po završenoj obuci dobijate sertifikate na srpskom i engleskom jeziku.

Call Now Button
English EN French FR German DE Italian IT Serbian SR