Menadzerski paket

menadzerski-paket


Tempo života je sve brži. Stres, tenzija i svakodnevna borba i težnja da budemo bolji i uspešniji i na višoj poziciji na društvenoj lestvici uzima danak našem telu. Preko 80% svih bolesti savremenog čoveka ima koren u stresu. Naročito kod ljudi na odgovornim pozicijama bilo nižeg ili višeg ranga, a naročito kod samostalnih preduzetnika ovaj procenat prelazi i 90%. Plitko disanje koje uzrokuju stresne situacije dovodi do niza akutnih stanja jer naše ćelije nemaju dovoljno kiseonika pa organizam tone polako prvo u neki vid anksioznosti kao mentalne manifestacije uzrokovane kontinuiranim stresom pa nakon toga ako ne odreagujemo na pravi način i nekom hroničnom bolešću.


Šta je naš odgovor? Kako se boriti?

Studio Sparkle ima rešenje. Ne jedan već 4 masažna tretmana i vežba pravilnog disanja u ovom dvosatnom tretmanu vratiće Vas u izvornu frekvenciju i ono što ste zapravo osetićete se lagodno i lišeni stresa.

Deblokiraćemo Vas prvo na fizičkom nivou kroz kombinovani tretman švedske masaže, šiacu masaže sa istezanjem, masaže dubokih tkiva (deep tissue) i masaže stopala (foot massage) sa refleksologijom.

Zatim kada smo se oslobodili fizičkih blokada sledi tretman tj. vežba pravilnog disanja u trajanju od sat vremena sa našim eminentnim stručnjakom na tom polju Pedjom Gnjatićem koji će Vas kroz  naučiti nečemu što mislite da znate ,ali zapravo ne primenjujete jer disanje uzimate zdravo za gotovo kao jednu automatsku radnju koja jeste to u osnovi, ali je i mnogo više od toga.
Disanje je naš lek za mnoga akutna stanja i neke hromične bolesti u ranoj fazi,a i naš ključ za otvaranje nekih novih talenata i potencijala jer samo kada je svaka ćelija našeg mozga ishranjena naš život je obogaćen većim brojem sadržaja i mogućnosti.
Da zaokružimo ovaj tretman koji će Vas već posle prve seanse okrepiti i resetovati tu je i wellness čaj po Vašem izboru.

Dodjite da pobedimo stres zajedno!

Call Now Button
English EN French FR German DE Italian IT Serbian SR